Hala - Sklad - Pozemok. Haniska - Košice.Výrobné,skladovacie priestory

  • Haniska areal _haly_sklady_vyroba
  • Hala vstup predný_výsuvná brána_vstup možný pre kamióny_kamerový systém_vrátnica
  • Hala_sklady_elektrina_pozemok na prenajom
  • pozemok Haniska Košice_na prenájom
  • Hala - Sklad - Pozemok. Haniska - Košice.Výrobné,skladovacie priestory
  • Hala - Sklad - Pozemok. Haniska - Košice.Výrobné,skladovacie priestory
  • vstupná vysuvna brana
  • hala z vnútra_Haniska Košice:
  • Hala - Sklad - Pozemok. Haniska - Košice.Výrobné,skladovacie priestory
  • hala_sklad_dieľňa_výroba_Haniska
  • Hala - Sklad - Pozemok. Haniska - Košice.Výrobné,skladovacie priestory

Sklady a haly na prenájom v lokalite Haniska v Košiciach - okolie

HALA , POZEMOK priemyselný areál Haniska, Košice, Košice – okolie.
Budova vhodná ako : výrobná hala, výrobné priestory, výroba, sklad, skladovacie priestory, pozemok na prenájom....

Situovaná v uzavretom oplotenom areáli, strážená, pod kamerami. IHNEĎ k dispozícií.
Rozmery: CELÁ HALA 693m ², POZEMOK: 1800 m ²

Ponúka sa možnosť viacerých možností: prenajať si celú halu, alebo iba pozemok, alebo iba časť haly, alebo len časť pozemku, závisí podľa požiadaviek klienta. Možné prenajať, aj viacerým nájomcom.
Výhodou lokality je výborná dopravná dostupnosť, v blízkosti je medzinárodné letisko Košice.
BENEFIT: Hala má spracovaný a odsúhlasený projekt posudzovania vplyvov na životne prostredie tzv . EIA, má vydané platné povolenia do r. 2025 na skladovanie aj nebezpečného odpadu a aj bezpečného odpadu (plasty, papier, lisovanie fólií, šrot,...). Jedná sa o súhlasné stanovisko štátnych organizácií, ktoré je potrebné k vydaniu povolenia viazané k prevádzke v ktorej sa nakladá z odpadom.
Hala má spracovaný projekt protipožiarnej ochrany a na pozemku sú protipožiarne hydranty.
Má 2 brány. Výška vstupnej rolovacej brány je 4,5m vstup možný aj pre kamión..
Strecha plechová. Nezateplená budova. Výška k stropu 5,5 m. Šírka haly: 15 m, dĺžka: 45 m.

K DISPOZÍCIÍ: zrekonštruovaná kancelária (v prípade prenajatia celej haly), spoločné sprchy s WC, ďalšie separátne WC, všetky tieto priestory sú vybavené elektrickými radiátormi s možnosťou ovládania teploty cez mobil vzdialene. Unimobunka, využívaná ako šatňa.

INTERNET: Vysokorýchlostný internet (wifi) v hale s pevnou IP adresou od firmy Swan. Rýchlosť 10Mbs upload aj download, pre použitie čítačiek čiarových kódov, pripadne iné online zariadenia ktoré sú využívané pre logisticky sklad.
ELEKTRINA: hala má 2 elektromery. Pre hlavný odber a podružné meranie napr. pre spotrebu výrobnej linky.
KANALIZÁCIA a VODA: prípojka na kanál a vodovod U.S.STEEL. Možnosť pripojenia sa na PLYN.
Hala má 12ks full HD kamery, na monitorovanie interiéru aj exteriéru s rekordérom a úložiskom 4TB cca na 1mesiac záznamu.
Možnosť pripojiť sa na kamery, aj z mobilu aj zo zahraničia.
Môžete si diaľkovo riadiť sklad a distribúciu a sledovať tovar a manipuláciu cez kamery.
Výborný prístup pre nákladné autá a kamióny. Príjazdová asfaltová cesta, možnosť váženia aj otáčania sa kamiónov.
Výhodou lokality je výborná dopravná dostupnosť.
Vzdialenosť: 2 km od U.S.STEEL Košice, 12 km od mesta Košice, 2 km od medzinárodného letiska Košice.
***
PRENÁJOM HALY: cena DOHODOU. Zahrnuté je monitorovanie kamerami, využívanie sociálnych miestnosti. Média sa nájomcom refaktúrujú.
PRENÁJOM POZEMKU: 1 € / m ² bez DPH.
***
Možnosť využiť aj ĎAĽŠIE SLUŽBY: vykládky, nakládky paletizovaného tovaru, alebo bigbagov vlastným vysokozdvižnym vozikom Linde s nosnosťou 2t.
V prípade potreby si viete požičať aj 7t pripadne 10tonovy vozík. Obsluha VZV vlastným vodičom s platným oprávnením aj pre prácu v noci. VZV sú s platnou technickou kontrolou.
Ponuka služby disponenta pre príjem vydaj tovaru, evidencia tovaru online.
Cennik pre služby:
Prekladkové služby: 4 EUR/tonu vykládka a 4 EUR/t nakládka tovaru.
Práca disponenta: 50 EUR/doklad (CMR, alebo príjemka, výdajka)
Zabezpečiť sa môže aj zvoz a rozvoz tovaru s nákladným autom s nosnosťou 3,5t: je 1,00 EUR/km plus 150 EUR/deň (denný výkon vodiča)

Vyrobna hala, vyroba, hala, haly, sklad, sklady, skladove priestory, priemyselne sklady, vyrobne priestory, skladovy objekt, vyrobny objekt, pozemok na prenajom, prenajom, podnajom, Haniska pri Kosiciach, Haniska Kosice

Podrobné informácie

1800 m²
692 m²
firemné
aktívne
230/400V
Zmiešané
nezariadený
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Haniska, Haniska, Košice-okolie, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Košický
  • Okres Košice-okolie
  • Mesto Haniska
  • Ulica Haniska
  • Druh Sklady a haly
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo firemné
  • Kontakt 0907 134 687

Pre viac informácií kontaktujte

referencie

Profesionálne a vysoko odborné realitné služby p. Horváthovej môžem len odporúčať Matej T.

Zdenka Horvathova

Byt môjho brata bol zaťažený hypotékou, exekúciou, aj dlhom voči nebankovej spoločnosti. Avšak celá kúpa p. Zdenka prebehla vďaka vašej profesionalite absolútne bez komplikácií. Veľké ĎAKUJEM za perfektne vykonanú prácu, za vašu trpezlivosť a pomoc. Monika

Zdenka Horvathova

Dobrý deň prajem,všetci kupujúci a predavajúci. Rozhodla som sa predať a kúpiť byt. To nie je záležitosť, ktorú vykonávame bežne a predaj nehnuteľnosti podlieha určitej postupnosti a pravidlám. Pri obtelefonovaní ponúk som náhodou (náhody prichádzajú v ten okamžik, keď to najviac potrebujeme ) telefonovala p. Zdenke Horváthovej. Som potešená za túto náhodu, pretože som nemala žiadne vedomosti, čo všetko je potrebné vedieť pri predaji. Môj predaj a kúpa bytu závisela od ďalších 4 naväzujúcich kupcov a predajcov. Bola to náročná práca, všetko a všetkých zladiť tak, aby každý zo zainteresovaných splnil všetky náležitosti spojených s predajom. Doporučila som p.Zdenku kamarátkam a tam bol predaj ešte zložitejší, ale p.Horváthová našla riešenie aj v tejto komplikovanej situácii. Vie klientom poradiť a pomôcť na profesionálnej aj ľudskej úrovni. Človek vníma, že táto práca je pre p.Zdenku poslaním. Ďakujem, že aj v tejto sfére som stretla makléra – človeka. Milica B.

Zdenka Horvathova

Nemala som doposiaľ skúsenosti s realitnými kanceláriami, ale bola som prekvapená vysoko profesionálnym prístupom pani maklérky Zuzany Vindtovej, ako aj pani Horváthovej. Ochotne odpovedali na množstvo otázok a usmernili nás pri predaji. Kľudne a môžete na nich obrátiť v ktorúkoľvek hodinu. Túto realitnú kanceláriu doporučujem každému. Judita K.

Zdena Horváthová

Dobrý deň, chcela by som z celého srdca poďakovať realitnej kancelárii konkrétne pani konateľke Zdenke Horváthovej za veľmi profesionálny prístup pri predaji bytu. Bola veľmi milá, ochotná, ústretová poradiť a pomôcť. Najlepšia realitná kancelária, s ktorou som kedy spolupracovala. Vždy konala seriózne, ochotne a pohotovo. Z mojej strany je to maximálna spokojnosť. Určite odporúčam ďalším klientom. A za to jej patrí veľké ĎAKUJEM ! Zuzana N.

Zdenka Horvathova

Dobrý deň. Veľké ĎAKUJEM patrí Vám Zdenka Horvathova za sprostredkonie kúpou mojej nehnutelnosti. Vaša profesionalita, empatia, poradenstvo na realitnom trhu je na veľmi vysokej úrovni. Moja osobná skúsenosť s realitnou kanceláriou ZARA REALITY je jednoducho povedané jedným slovom "PERFIŠ" Václav N.

Zdenka Horvathova

Po niekoľkomesačnej spolupráci pri dosť komplikovanej kúpe bytu chcem sa poďakovať p. konateľke Zdenke Horváthovej za jej výnimočný a nadštandartný prístup . Bola mi k dispozícii so svojimi vedomosťami, skúsenosťami a radami pri každom probléme a v každom čase. Je najlepším príkladom, že profesionalita nie je iba slovo na papieri, ale že takí profesionáli pracujú aj na Slovensku. Patrí jej moja vďaka a úcta. Zaru reality môžem vďačne odporúčiť a prajem, aby sa jej naďalej darilo. Alžbeta B.

Zdenka Horvathova

Pani maklérke Zdenke Horváthovej chcem vyjadriť veľkú vďaku za jej veľmi profesionálny, empatický a ľudský prístup. S prácou pani Zdenky som 100% spokojná a môžem ju vrelo odporúčať. Klienti sa môžu spoľahnúť, že budú v tých najlepších rukách Henrieta V.

Zdenka Horvathova

Chceme sa poďakovať Zdenke Horváthovej za jej vysokú profesionalitu a ľudský prístup, jej čestnosť, ústretovosť a najmä trpezlivosť. Vďaka nej sa nám podarilo zrealizovať našu vysnívanú kúpu. Sme jej veľmi vďační a budeme služby ZARA REALITY odporúčať aj ostatným. Manželia K.

Zdenka Horvathova

Všetky referencie